Motorrevisie

crop_Berger Motorenrevisie Webres-03716

Volledige Motorrevisie

Een niet-werkende motor kan allerlei verschillende oorzaken hebben. Het is daarom vaak een flinke ingreep om dit weer in orde te maken. Toch is het vervangen van de motor in veel gevallen duurder. Vooral als je er een splinternieuwe in laat zetten kan de rekening hoog oplopen. Bovendien is een gereviseerde motor vaak beter dan een nieuwe! Soms is een gedeeltelijke revisie genoeg om de motor weer helemaal goed te laten draaien. Andere keren is een complete motorrevisie nodig.

Bij een complete motorrevisie halen we de motor helemaal uit elkaar. Vervolgens controleren we alles van top tot teen, verwijderen we aanslag en vuil, vervangen we wat versleten is en reviseren we waar nodig. Daarna zetten we alles weer in elkaar en loopt de motor weer als nieuw.

Deelrevisie

Soms zijn slechts een aantal onderdelen versleten en is het niet nodig om de gehele motor te reviseren. In zulke gevallen volstaat een deelrevisie. Bij een deelrevisie hoeft de motor namelijk niet helemaal uit elkaar, maar is het vervangen of reviseren van een aantal onderdelen genoeg om de motor weer goed te laten lopen. Dit scheelt uiteraard in de kosten en bovendien is de motor vaak sneller klaar.

Berger Motorenrevisie Webres-03454